Tävling

Hittade en tävling genom Zaras blogg  : )
Här kommer en länk till tävlingen
http://shopaholicmamman.blogg.se/1198668146_tvling_vinn_en_goodie.html


God Jul!


Glitter Photos
      Vi önskar alla en riktigt God Jul!!

Jul snart

Nu är vi färdiga med alla julklappar : ) som tradition brukar vi vara hos Emelies farmor och så blir det även i år.
På nyår åker vi antagligen till Strömstad en stund och firar in det nya året med Emelies bästa kompis och hennes familj : )
Nu ska vi titta på Göta kanal (ettan) för Emelie har inte sett den och jag kommer inte ihåg så mycket från den, någon annan dag ska vi se tvåan också.
Ha en skön Fredagkväll!

Blandade känslor

Saknar Nemo otroligt mycket även om det var Emelies kanin så fäste jag mig väldigt mycket vid honom.
Idag skulle vi åka till ett ställe och köpa godis, i närheten av den affären ligger det ett zoo och jag sa till Emelie att vi kunde gå in och kolla och fråga hur honkaniner brukar vara i sättet men att vi inte skulla köpa nån kanin idag eftersom jag snart ska göra transplantationen.
Tänkte att vi ska ha en hona längre fram för de kanske inte behöver steriliseras och slipper i så fall sövas.
Vi kom in till djuren och en liten svartvit kanin ställde sig på bakbenen när vi kom in (naturligtvis en hona) och...
ja nu är hon här hos oss.
Men hon är absolut inget substitut för Nemo utan hon är en helt egen individ och visst hjälper det lite mot saknaden även om hon sitter i bur så länge men sen när jag är färdigbehandlad så ska hon också få springa fritt i lägenheten som han gjorde, tycker inte om burar egentligen!

image27

image28

Stor saknad

I Onsdags åkte vi med Emelies kanin Nemo till veterinären för han var smutsig i rumpan och jag har ju inte fått greja med sånt nu på ett tag och att ha honom på rygg (fast jag har ju försökt ändå).
När vi kom dit var han vaken men de hade fått ge honom två uppvakningssprutor och efter ett tag hemma hamnade han i narkos igen.
Veterinären sa att uppvakningsmedlet går ur kroppen föra själva narkos medlet och två sprutor var max, vi hoppades att han skulle vakna men hans slemhinnor var alldeles gråa så det slutade inte alls roligt : (.
Satans vad tomt det blev efter honom och jag sa till Emelie att om vi skaffar en kanin igen så ska den lära sig att ligga på rygg och bli tvättad om det behövs, dessutom måste den kunna äta nåt annat än maskrosblad för det är ju inte jättebra för kaninmagen.
Vi tog i alla fall kort på honom innan han somnade in och kelade med honom jättemycket sådet känns ju skönt men han är fruktansvärt saknad.

image31   

image32

Min Lilla "bebis"

Ofta när jag sitter vid datorn vill vår yngsta katt ( ca ett år ) Miramis ligga på monitoren och titta vad jag gör : ) När han inte får uppmärksamhet trampar han omkring på tangentbordet eller gör nåt annat som läter störande!
Han är nog lite bortskämd men han är  ju så go! : ) Man får många många pussar på munnen av honom!

image13   image14  image15  image16  image17  image19 
Inte världens bästa bilder men... 

RSS 2.0